Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 300 g di cioccolato al latte a pezzi
- 300 g di cioccolato bianco a pezzi
- 400 g di crema gianduia spalmabile (o alle nocciole)
- 250 g di nocciole tostate intere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 3017 kJ / 721 kcal
- Protein
- 10.3 g
- Karbonhidrat
- 58.9 g
- Yağ
- 51 g
- Lif
- 4.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pasta choux
2hod.
Treccia di pan brioche ripiena
2h 20min
Struffoli
1 godz.
Roccocò
2hod.
Migliaccio
1hod. 30min
Torta Babà napoletana
8h
Panini napoletani
5h 20 min
Casatiello sugna e pepe
2 godz. 30 min
Sfogliatelle frolle
2 godz. 30 min
Pastiera fiori d'arancio
12 Std.
Pastiera napoletana
15 Std.
Zeppole di San Giuseppe
1 godz. 50 min