Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 240 g di acqua
-
1
cucchiaino di malto di orzo
veya 1 cucchiaino di miele - 10 g di lievito di birra fresco
-
440
g di farina tipo 1
veya 440 g di farina tipo 00 - 10 g di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 778 kJ / 186 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 42 g
- Yağ
- 0.5 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Panini rosette
23h 20min
Grissini di pane
4h
Ciriola romana
10 Std. 50 Min
Panini al latte
4 Std. 50 Min
Mantovanine
2h 45min
Ciabattine veloci
3 godz. 10 min
Pane pugliese
29j 20 menit
Il pane di Altamura
4h
Pancarrè
5 godz.
Pagnotta casereccia
5h 10min
Filone di sola semola
2u. 50min
Panini all'olio
3 godz. 10 min