Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g di Parmigiano reggiano
- 10 g di burro + q.b.
- 20 g di scalogno
-
80
g di passata di pomodoro
veya 80 g di pomodoro cuore di bue, la polpa, senza la buccia - 80 g di tonno in scatola, sgocciolato
- 40 g di acqua
- 1 pizzico di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 80 g di pasta secca corta, tipo ditaloni
- farina tipo 00 q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2757 kJ / 659 kcal
- Protein
- 37 g
- Karbonhidrat
- 63.8 g
- Yağ
- 27.5 g
- Lif
- 4.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pasta tonno e olive
35 Min
Sformato di pasta al tonno
30min
Conchiglie con pomodorini e stracciatella
40 dk
Paccheri con sugo e ricotta di pecora
20min
Penne cremose Gorgonzola e carote
20min
Pasticcio di tortellini
1sa 30 dk
Orecchiette con pomodorini, rucola e patate
4 Std.
Tagliolini alla molisana
1sa 30 dk
Pasta panna e prosciutto (senza lattosio)
25min
Spaghetti pomodoro e speck
35 Min
Rigatoni affumicati
25min
Pasta al forno veloce
45 dk