Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g di Parmigiano reggiano
- 10 g di burro + q.b.
- 20 g di scalogno
-
80
g di passata di pomodoro
veya 80 g di pomodoro cuore di bue, la polpa, senza la buccia - 80 g di tonno in scatola, sgocciolato
- 40 g di acqua
- 1 pizzico di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 80 g di pasta secca corta, tipo ditaloni
- farina tipo 00 q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2757 kJ / 659 kcal
- Protein
- 37 g
- Karbonhidrat
- 63.8 g
- Yağ
- 27.5 g
- Lif
- 4.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pasta alla bagossa
50 min
Pasta panna e prosciutto (senza lattosio)
25 min
Paccheri con sugo e ricotta di pecora
20 Min
Spaghetti pomodoro e speck
35 Min
Spaghetti alla carbonara
30 min
Spaghetti all'amatriciana
35 Min
Pasta al ragù
1 Std. 30 Min
Orecchiette in rosso con pancetta (senza glutine)
3 Std. 55 Min
Pasta tonno e olive
35 Min
Pasta alla carcerata
30 min
Pasta pomodoro ricotta e mortadella
25 min
Pasta al forno veloce
45 Min