Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1200 g su
- 1 ½ tk tuz
- 100 g beyaz kinoa
- 1 yk keten tohumu, toz
- 3 yk su
- 45 g badem
- 45 g yulaf ezmesi
- 30 g soğan
- 2 diş sarımsak
- 230 - 250 g konserve Meksika fasulyesi, süzdürülmüş ve durulanmış
-
25
g biber salçası
veya domates salçası - 1 yk zeytinyağı
- 2 - 3 tk baharat karışımı (kırmızı biber, karabiber, muskat tozu, kimyon, kişniş vs..)
- 2 - 3 yk sıvı yağ
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1338 kJ / 320 kcal
- Protein
- 19 g
- Karbonhidrat
- 52 g
- Yağ
- 17 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kuşkonmaz ve Safranlı Risotto
35 Min
Rokalı ve Su Tereli İçecek
5 Min
Uzakdoğu Sebzeleri Eşliğinde Beş Baharatlı Mantarlı Ördek ve Pirinç Pilavı
1 Std. 5 Min
Parmesan Peynirli Risotto
30min
Yumurtalı Glütensiz Makarna
1 Std. 45 Min
Limonlu Kekikli Zeytinyağı
25 Min
Rezeneli ve Armutlu İçecek
10 Min
Rokalı Pesto
10 Min
Altın Süt
10 Min
Simit
2 Std. 10 Min
Yeşil Elmalı Dondurma
10 Min
Pesto Sosu
15 Min