Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g demirhindi, kurutulmuş, soyulmuş, ufalanmış (700 g su ile 12 saat ıslatılmış)
- 1600 g su
- 250 g şeker
- 1 tarçın, çubuk
- 2 karanfil
- 3 - 4 dal kurutulmuş ıhlamur
- 2 - 3 dal adaçayı, kurutulmuş, kıyılmış
- 20 g taze zencefil, ince dilimlenmiş
- 1 yk anason tohumu, bütün (isteğe bağlı)
- ½ portakal, 3-4 dilim
- Besin Değeri
- şuna göre 1 bardak
- Kalori
- 944.7 kJ / 225.4 kcal
- Protein
- 0.9 g
- Karbonhidrat
- 50.1 g
- Yağ
- 0.1 g
- Lif
- 1.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Grissini
2h
Kinoalı Sebzeli Somon Salatası
35 Min
Badem Ezmesi
15 Min
Lokumlu Kıtır Çikolata
2 Std. 20 Min
Defne Yaprağı, Tarçın, Anason ve Limonlu Bitki Çayı
10 Min
Chai Şurubu
Pas d’évaluation
Tanıtım Menü 1
1h 5min
Tempura Sebzeler
40 min
Ananas Carpaccio ve Pembe Sorbe
Pas d’évaluation
Bal Peteği Şekerlemesi
1h 30min
Baharatlı Kıvrık Havuç Turşuşu
30min
Yoğurt
19h 45min