Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g di olio di oliva
- 300 g di cipolle a fette
- 30 g di burro a pezzi
- 300 g di brodo di pollo concentrato
- 20 g di panna da cucina (18% di grassi circa)
- 30 g di farina tipo 00
- ½ - 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- Besin Değeri
- şuna göre 600 g
- Kalori
- 2826 kJ / 674 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 40 g
- Yağ
- 54 g
- Doymuş Yağ
- 28 g
- Lif
- 6.8 g
- Sodyum
- 1823 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salsa bernese
20 Min
Filetto di manzo sottovuoto con salsa bernese
2 Std. 20 Min
Salsa Choron
20 Min
Salsa olandese (TM6)
15 Min
Pane all'aglio
20 Min
Involtini di pollo con mele, patate dolci e salsa al curry
1h 25 min
Brodo Thai di gamberi e mele speziate
1h 15min
Manzo sottovuoto con patate rosse e salsa bernese di (Lorenzo Biagiarelli)
1h 10 min
Costine di maiale piccanti a Cottura Lenta con mini tortillas
5 Std.
Millefoglie
5 Std.
Braciole di maiale con frittelle di patate sottovuoto
3h 30 min
Salsa ai funghi e vino bianco
30 min