Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g di olio di oliva
- 300 g di cipolle a fette
- 30 g di burro a pezzi
- 300 g di brodo di pollo concentrato
- 20 g di panna da cucina (18% di grassi circa)
- 30 g di farina tipo 00
- ½ - 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- Besin Değeri
- şuna göre 600 g
- Kalori
- 2826 kJ / 674 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 40 g
- Yağ
- 54 g
- Doymuş Yağ
- 28 g
- Lif
- 6.8 g
- Sodyum
- 1823 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salsa Mornay
20min
Salsa ai funghi e vino bianco
30min
Terrina di anatra e pollo con amarene
9 Std. 30 Min
Polenta in fiur
1h
Salsa bernese
20min
Ravioli al vapore
45min
Ravioli di cavolo e maiale cotti a vapore
1h 35min
Filetto alla Wellington natalizio
3h 30 min.
Piccole lemon meringue pie
2h 35min
Crema ai funghi e semi di girasole
30min
Ragù di salsiccia Sottovuoto
2 godz. 25 min
Paté di funghi
1 godz. 30 min