Espaguetis con pan, anchoas y aceite de cayena

Espaguetis con pan, anchoas y aceite de cayena

3.2 49 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 40 dk
4 raciones

Malzemeler

  • 100 g de queso parmesano en trozos
  • 4 - 5 ramitas perejil fresco (solo las hojas y parte del tallo)
  • 2 - 3 dientes de ajo
  • 2 - 3 pellizcos de cayena molida
  • 80 g de aceite de oliva
  • 150 g de pan rallado
  • 5 - 6 filetes de anchoa en aceite (escurridos)
  • 1200 g de agua
  • 1 cucharadita de sal
  • 350 g de espaguetis

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 ración

Sodyum 895.3 mg
Protein 23.3 g
Kalori 3106 kJ / 742 kcal
Yağ 31 g
Lif 6.5 g
Doymuş Yağ 8.5 g
Karbonhidrat 89.8 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...