Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 - 3 Stängel Minze, abgezupft
- 6 - 8 Streifen Zitronenschale, unbehandelt (à 1 x 4 cm), dünn abgeschält
- 50 g Zwiebeln, halbiert
- 30 g Olivenöl
- 300 g Risottoreis (z. B. Carnaroli oder Arborio)
- 60 g Weißwein
- 750 g Wasser
- 150 g Erbsen, TK
- 250 g Kabeljaufilets, frisch, ohne Haut, in Stücken (3-4 cm)
- 1 ½ TL Salz
- ¾ TL Pfeffer
- 40 g Butter, in Stücken
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2125 kJ / 508 kcal
- Protein
- 20 g
- Karbonhidrat
- 64 g
- Yağ
- 17 g
- Doymuş Yağ
- 7 g
- Lif
- 3.9 g
- Sodyum
- 438 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kräuter-Risotto mit Räucherforelle
35min
Spinat-Walnuss-Risotto
35min
Hähnchen mit Zitronencreme und Pastinaken
1h 50min
Kabeljau mit Reis, Spinat und Zitronensauce
40min
Risotto mit Zucchini und Speck
35min
Lammhüfte mit Safran-Spargelrisotto
1h 50min
Limetten-Reis-Topf mit Pute
30min
Risotto mit Lachs und Tomaten
50 分钟
Lachs mit Meerrettich-Apfel-Stampf
45min
Butternuss-Kürbis-Suppe mit Ravioli
35min
Lachs mit Zitronenrisotto
40min
Linguine mit Räucherlachs
30min