Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2250 g água
- 500 g couve-lombarda cortada em tiras
- 150 g cebola
- 2 dentes de alho
- 150 g cenoura
- 150 g tomate em pedaços
- 30 g azeite
- 100 g bacon em cubos
- 150 g vinho branco
- 1 farinheira
- ½ chouriço de carne
- 450 g carne de borrego cortado em pedaços
- 1 folha de louro
-
2
c. chá de caldo de legumes caseiro
veya 2 cubos de caldo de legumes - 500 g feijão-branco cozido escorrido
- 500 g feijão-manteiga cozido escorrido
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 0 kJ / 753 kcal
- Protein
- 39 g
- Karbonhidrat
- 39 g
- Yağ
- 47 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Guisado de frango com chouriço e grão
40min
Jardineira de carne
1 Std. 5 Min
Feijoca com entrecosto
1 Std.
Ensopado de cabrito
40min
Frango com vinho e molho de romã
1 Std.
Guisado de perú coberto
1 Std. 5 Min
Feijoada
1 Std. 10 Min
Caldeirada de enguias à moda de Aveiro
40min
Coelho com feijoca e arroz
1 Std. 10 Min
Lombinho de porco com couves-de-bruxelas e batatinhas novas
1 Std. 20 Min
Coq au vin
1 Std. 30 Min
Caldeirada de bacalhau
40min