Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g de agua
- 500 - 800 g de bulbos de hinojo, en cuartos
- Besin Değeri
- şuna göre 100 gramo
- Kalori
- 96 kJ / 23 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 3 g
- Yağ
- 0 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 25 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ejotes al vapor (400-800 g) en Varoma
25 Min
Ejotes al vapor (200-300 g) en cestillo
25 Min
Papas o camotes, en cubos al vapor (700-1000 g) en Varoma
40min
Calabacitas al vapor (600-800 g) en Varoma
30min
Remolacha cocida (Pelar)
40min
Calabacitas al vapor (200-500 g) en cestillo
20 Min
Chicharos al vapor (200-500 g) en cestillo
20 Min
Nabos al vapor (700-1000 g)
40min
Hinojo en cuartos al vapor (200-400 g) en cestillo
25 Min
Granola
45min
Cuartos de pera al vapor (200-400 g) en cestillo
15 Min
Manzanas al vapor (200-400 g) en cestillo
20 Min