Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 repollo liso blanco (aprox. 600 g)
- 8 g de sal
- 1 cucharadita de bayas de enebro
- 2 cucharaditas de comino en grano
- 5 clavos enteros
- 250 g de agua
- 30 g de zumo de limón
- Besin Değeri
- şuna göre 600 g
- Kalori
- 627 kJ / 150 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 35 g
- Yağ
- 1 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 15 g
- Sodyum
- 1.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Leche de coco
10 min
Mantequilla de polenta vegana
25 Min
Gomasio con alga nori
5min
Chutney de pera y jengibre
1 Std.
Verduras fermentadas en conserva
64h 20min
Concentrado de caldo de carne y verduras (Cocción lenta)
3h
Mantequilla clarificada (Ghee) - Subcontinente indio
35 Min
Remolacha fermentada
72h
Mermelada de fresa y chía sin azúcar
1 Std.
Bebida vegetal con cúrcuma (golden milk)
15min
Limonada de jengibre y menta
5min
Peras al vino tinto
3 godz. 20 min