Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 repollo liso blanco (aprox. 600 g)
- 8 g de sal
- 1 cucharadita de bayas de enebro
- 2 cucharaditas de comino en grano
- 5 clavos enteros
- 250 g de agua
- 30 g de zumo de limón
- Besin Değeri
- şuna göre 600 g
- Kalori
- 627 kJ / 150 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 35 g
- Yağ
- 1 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 15 g
- Sodyum
- 1.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Babaganush
2 Std.
Chutney de pera y jengibre
1 Std.
Verduras fermentadas en conserva
64h 20min
Yogur de leche de coco TM6
15 Std.
Gomasio con alga nori
5 Min
Remolacha fermentada
72h
Paté de berenjena (Baba ganush) - Líbano
2h 10min
Mantequilla clarificada (Ghee) - Subcontinente indio
35 Min
Tahini - Oriente Próximo
20min
Ajos confitados a las hierbas
45min
Concentrado de caldo de verduras de aprovechamiento
45min
Limonada de jengibre y menta
5 Min