Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g de agua
- 500 - 800 g de apio, en trozos (2 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 100 gramos
- Kalori
- 84 kJ / 20 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 2 g
- Yağ
- 0 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 2.6 g
- Sodyum
- 125 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Papas o camotes al vapor (200-600 g) en cestillo
30min
Papas cambray al vapor (300-600 g) en cestillo
35min
Espárragos al vapor (800 g) en Varoma
40min
Ejotes al vapor (200-300 g) en cestillo
25min
Brócoli al vapor (400-800 g) en Varoma
25min
Papas o camotes, en cubos al vapor (700-1000 g) en Varoma
40min
Papas cambray al vapor (700-1200 g) en Varoma
45 Min
Chicharos al vapor (200-500 g) en cestillo
20 Min
Manzanas al vapor (500 g) en Varoma
25min
Chícharos al vapor (600 g) en Varoma
Değerlendirme yok
Apio al vapor (200-400 g) en cestillo
30min
Manzanas al vapor (200-400 g) en cestillo
20 Min