Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 dose di pasta sfoglia pronta
- 80 g di gherigli di noci
- 270 g di ricotta (vaccina o di capra), fresca, scolata
- 250 g di Gorgonzola a pezzi
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 uovo
- 2 pere Carmen, sbucciate e a fette sottili (300 g circa)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 983 kJ / 235 kcal
- Protein
- 8.7 g
- Karbonhidrat
- 10.8 g
- Yağ
- 17.1 g
- Doymuş Yağ
- 45.9 g
- Lif
- 1.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Torta pesche, cannella e menta
1 godz.
Torta salata con provola, peperoni, ricotta e speck
1 godz. 50 min
Crostata salata con pere, Brie e prosciutto
1hod. 30min
Torta salata piselli e primo sale
2 godz. 15 min
Torta salata zucca e cipolle con coleslaw autunnale
55 min
Quiche pere e gorgonzola
1 godz.
Torta salata al tonno e ciliegini
1hod. 30min
Quiche di salmone e porri
1 Std. 25 Min
Datteri farciti al mascarpone con melagrana e arancia
1 godz.
Torta salata tricolore
1 godz. 20 min
Quiche con pere, salvia e Fontina
1 godz. 10 min
Quiche ai finocchi e porri
1 godz. 10 min