Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 dose di pasta sfoglia pronta
- 80 g di gherigli di noci
- 270 g di ricotta (vaccina o di capra), fresca, scolata
- 250 g di Gorgonzola a pezzi
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 uovo
- 2 pere Carmen, sbucciate e a fette sottili (300 g circa)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 983 kJ / 235 kcal
- Protein
- 8.7 g
- Karbonhidrat
- 10.8 g
- Yağ
- 17.1 g
- Doymuş Yağ
- 45.9 g
- Lif
- 1.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Quiche con pere, salvia e Fontina
1 Std. 10 Min
Torta rovesciata al radicchio di Chioggia
1 Std. 40 Min
Torta salata radicchio e robiola
2h 30 min
Risotto Castelmagno e nocciole
30 min
Quiche pere e gorgonzola
1h
Risotto pere e Castelmagno
35 Min
Torta salata asparagi e provola
1 Std. 30 Min
Quiche porri e prosciutto
1 Std. 45 Min
Quiche ai finocchi e porri
1 Std. 10 Min
Strüdel al cavolo nero e gorgonzola
1 Std. 10 Min
Torta salata finocchi, pancetta e formaggella
1 Std. 30 Min
Risotto pere e Taleggio
40 min