Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 dose di pasta sfoglia pronta
- 80 g di gherigli di noci
- 270 g di ricotta (vaccina o di capra), fresca, scolata
- 250 g di Gorgonzola a pezzi
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 uovo
- 2 pere Carmen, sbucciate e a fette sottili (300 g circa)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 983 kJ / 235 kcal
- Protein
- 8.7 g
- Karbonhidrat
- 10.8 g
- Yağ
- 17.1 g
- Doymuş Yağ
- 45.9 g
- Lif
- 1.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crostata salata con pere, Brie e prosciutto
1h 30min
Quiche con pere, salvia e Fontina
1h 10min
Quiche pere e gorgonzola
1h
Fagottini di sfoglia zucca, speck e balsamico
1h 30min
Quiche radicchio e speck
2 Std. 30 Min
Quiche porri e prosciutto
1h 45min
Torta rovesciata al radicchio di Chioggia
1h 40min
Crostata di zucca all'amaretto
3h 45min
Patate gratinate al Gorgonzola
40min
Torta salata radicchio e robiola
2 Std. 30 Min
Strüdel salato di zucca e ricotta
2h
Torta salata finocchi, pancetta e formaggella
1h 30min