Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g de agua
- 200 - 400 g de bulbos de hinojo, en cuartos
- Besin Değeri
- şuna göre 100 gramos
- Kalori
- 96 kJ / 23 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 3 g
- Yağ
- 0 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 25 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Brócoli al vapor (400-800 g) en Varoma
25 min
Espinacas al vapor (500 g) en Varoma
15 min
Trucha al vapor con puré de brócoli
40min
Pera en mitades al vapor (200-400 g) en cestillo
20 min
Poro al vapor (200-400 g) en cestillo
25 min
Zanahorias rebanadas al vapor (200-500 g) en cestillo
30 min
Cuartos de pera al vapor (500-800 g) en Varoma
25 min
Coles de bruselas asadas
45 min
Puré de calabaza natural
1h
Cuartos de pera al vapor (200-400 g) en cestillo
15 min
Mijo con pesto de avellanas y brócoli
1h
Coliflores asados
45 min