Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pâte brisée
- 150 g de farine, et un peu pour travailler la pâte
- 70 g de beurre, froid, en morceaux, et un peu pour le moule
- 50 g d'eau
- ½ c. à café de sel
Garniture
- 50 g de jambon fumé cru, en tranches
- 400 g de tomates-cerises, coupées en deux
- 1 oignon rouge, coupé en deux
- 250 g de mascarpone
- 50 g de lait
- 3 œufs
- 20 g d'amidon
- ¾ c. à café de sel
- ½ c. à café de poivre
- Besin Değeri
- şuna göre 1 morceau/part
- Kalori
- 1328 kJ / 317 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 20 g
- Yağ
- 23 g
- Lif
- 1.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
One pot penne-poireaux
30 dk
Rösti bernois
40min
Gratin de hachis et cornettes
1 Std. 10 Min
Tarte flambée aux poireaux
40min
Gratin de gnocchis au poireau
50 dk
Gâteau oignons-fromage
1h 15min
Risotto aux poivrons
35 dk
Quiche saumon, épinards, feta
1sa
Gratin de cornettes
50 dk
Lasagnes à la courge
1 Std. 40 Min
Polenta et sa sauce crémeuse aux champignons
50 dk
Macaronis à la montagnarde
30 dk