Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pâte brisée
- 150 g de farine, et un peu pour travailler la pâte
- 70 g de beurre, froid, en morceaux, et un peu pour le moule
- 50 g d'eau
- ½ c. à café de sel
Garniture
- 50 g de jambon fumé cru, en tranches
- 400 g de tomates-cerises, coupées en deux
- 1 oignon rouge, coupé en deux
- 250 g de mascarpone
- 50 g de lait
- 3 œufs
- 20 g d'amidon
- ¾ c. à café de sel
- ½ c. à café de poivre
- Besin Değeri
- şuna göre 1 morceau/part
- Kalori
- 1328 kJ / 317 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 20 g
- Yağ
- 23 g
- Lif
- 1.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tarte flambée vaudoise
1h 30min
Gratin de gnocchis au poireau
50 min
Quiche aux 4 fromages
45 min
Ramequins aux épinards et aux œufs
35 min
Gratin de maccheroncini avec aubergines et tomates-cerises
30min
Tarte flambée aux poireaux
40min
Quiche aux asperges
1u.
Lasagne verdi
1u. 15min
Focaccia aux oignons
2 godz. 20 min
Gâteau oignons-fromage
1u. 15min
Gratin de cornettes
50 min
Gratin de hachis et cornettes
1 godz. 10 min