Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Brühteig
- 120 g UrDinkel-Vollkornmehl
- 180 g kochendes Wasser
Brotteig und Fertigstellung
- 300 g UrDinkelmehl, hell, und etwas mehr zum Formen
- 1 ½ TL Salz
- ½ Würfel frische Hefe, zerbröckelt
- 200 g Wasser
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 520.3 kJ / 123.3 kcal
- Protein
- 4.5 g
- Karbonhidrat
- 23.1 g
- Yağ
- 0.8 g
Alternatif tarifler
Burebrot (Bauernbrot)
3 Std.
Toastbrot
3 Std.
Ruchbrot im Brattopf
2 godz. 25 min
Sandwichbrot
3 Std.
Weizen-Dinkel-Brot
12 Std.
Landbrot Backhausart
2 Std.
Waadtländer Kreuzbrot
13 godz. 30 min
Vollkorn-Burgerbrötchen
2h 50 min
Grundteig für Brot
24h 30 min
Jogurt-Brötli mit Sesam
1 godz. 30 min
Dinkel-Haselnussbrot
2h 50 min
Berner Zopf
1 Std. 45 Min