Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Brühteig
- 120 g UrDinkel-Vollkornmehl
- 180 g kochendes Wasser
Brotteig und Fertigstellung
- 300 g UrDinkelmehl, hell, und etwas mehr zum Formen
- 1 ½ TL Salz
- ½ Würfel frische Hefe, zerbröckelt
- 200 g Wasser
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 520.3 kJ / 123.3 kcal
- Protein
- 4.5 g
- Karbonhidrat
- 23.1 g
- Yağ
- 0.8 g
Alternatif tarifler
Jogurt-Brötli mit Sesam
1óra 30p
St. Galler Bürli
26 Std. 30 Min
Waadtländer Kreuzbrot
13 Std. 30 Min
Dinkel-Haselnussbrot
2 Std. 50 Min
Walliser Roggenbrot
10h
Toastbrot
3 Std.
Ruchbrot im Brattopf
2 godz. 25 min
Weizen-Dinkel-Brot
12h
Landbrot Backhausart
2 Std.
Burebrot (Bauernbrot)
3 Std.
Sonntagszöpfe Zweierlei
2小时 10 分钟
Berner Zopf
1óra 45p