Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Mürbeteig
- 200 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 150 g Zucker
- 2 TL Zitronenschale
- 1 Ei
- 1 Eigelb
- 1 Prise Salz
- 400 g Mehl
- 1 EL Backpulver
Quittenfüllung und Fertigstellung
- 700 g Quittenpaste, in Stücken
- 70 g süsser Wein (z. B. Portwein, Marsala)
- 1 Eiweiss zum Bestreichen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1724 kJ / 412 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 67 g
- Yağ
- 14 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Menü: Topinambursuppe, „Beet" Wellington mit Ofengemüse, Lebkuchentrifle
3hod.
Kardamom-Rosen-Shortbread
1hod. 30min
Tarte au Vin cuit
45 Min
Gefüllte Peperoni mit gesalzener Kabeljau-Brandade
Değerlendirme yok
Cantucci
1 godz. 50 min
Schoggi-Cake mit Ingwer-Konfit
1hod. 30min
Rüebli-Nuss-Muffins
45 Min
Grundteig für Brot
24 Std. 30 Min
Griessköpfli
1 godz. 15 min
Frittata aus dem Egg poacher
35 Min
UrDinkel Brot
11 godz.
Berner Zopf
1 Std. 45 Min