Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 8 joues de porc (80-100 g chacun)
- 1500 - 1600 g d'eau
- 30 g de jus de citron
- 1 c. à soupe de beurre
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1751 kJ / 418 kcal
- Protein
- 31 g
- Karbonhidrat
- 0 g
- Yağ
- 33 g
- Doymuş Yağ
- 14 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 133 mg
Alternatif tarifler
Ballotine de poulet sous-vide, sauce au poivron rouge
2 godz. 10 min
Sous-vide côte de bœuf, désossée
2 godz. 25 min
Sous-vide poisson maigre (lotte, merlu)
1hod. 20min
Sauce caramel au whisky
35 min
Côte de porc sous-vide et salade de pommes
2 godz. 40 min
Caramel de base
25 menit
Joues de porc sous-vide au vin rouge
8h 45min
Sous-vide poisson gras, avec ou sans peau (saumon)
1 godz. 5 min
Pâte feuilletée express
2j
Sous-vide côtes de porc
2 godz. 50 min
Sous-vide filets de poulet
1 godz. 55 min
Osso-buco cuisson lente
1 godz. 50 min