Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Lievitino
- 150 g di acqua
- 1 pezzetto di lievito di birra fresco, delle dimensioni di un pisello (1 g)
- 150 g di farina di farro bianca
Pane dolce
- 275 g di farina di farro bianca, + q.b. per spianare
-
½ - 1
cucchiaino di semi di anice, interi
veya ½ - 1 cucchiaino di semi di finocchio secco, interi - 140 g di acqua, fredda
- olio vegetale per ungere
- 10 g di lievito di birra fresco
- 50 g di burro, non salato, freddo, a pezzi
- 40 - 45 g di zucchero
- 1 cucchiaino di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Ricetta completa
- Kalori
- 8605 kJ / 2055 kcal
- Protein
- 53 g
- Karbonhidrat
- 335 g
- Yağ
- 55 g
- Doymuş Yağ
- 27 g
- Lif
- 29 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pane rustico
2h
Pane rustico
2h
Pane di frumento e farro
12 Std.
Grissini
2h
Bibita ACE
10 Min
Pane di segale vallesano
10 Std.
Foresta nera
2 Std. 30 Min
Lenticchie al curry e zucca al vapore
1h 15min
Succo disintossicante
Değerlendirme yok
Pane per toast
3 Std.
Burro
40 Min
Pane di farro alle nocciole
2h 50min