Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta madre
- 75 g di farina integrale
- 75 g di acqua
- 15 g di lievito fresco
Impasto
- 250 g di vino rosso
- 50 g di acqua
- 150 g di farina integrale
- 350 g di farina bianca + q.b. per il piano di lavoro
- 10 g di lievito fresco
- 150 g di noci sgusciate
- 1 cucchiaino di sale
- farina, per il piano di lavoro
Cottura
- 200 g di acqua
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fetta
- Kalori
- 602 kJ / 144 kcal
- Protein
- 4.3 g
- Karbonhidrat
- 19.88 g
- Yağ
- 5.26 g
- Lif
- 2.15 g
Alternatif tarifler
Cuchaule (Pane allo zafferano)
2 Std. 30 Min
Baguette
3 godz. 45 min
Pane alle olive
2h 20min
Pane all'aglio e alle erbe aromatiche
3 godz. 30 min
Pane al pomodoro e basilico
1h 45 min
Pane per toast
3h
Panini allo yogurt con sesamo
1h 30min
Crema Thermomix®
45min
Torta di mele con crumble
2 Std. 30 Min
Naan al coriandolo
1h 15 min
Bastoncini alle nocciole
1 godz. 50 min
Sopa de Ajoblanco
10 min