Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta madre
- 75 g di farina integrale
- 75 g di acqua
- 15 g di lievito fresco
Impasto
- 250 g di vino rosso
- 50 g di acqua
- 150 g di farina integrale
- 350 g di farina bianca + q.b. per il piano di lavoro
- 10 g di lievito fresco
- 150 g di noci sgusciate
- 1 cucchiaino di sale
- farina, per il piano di lavoro
Cottura
- 200 g di acqua
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fetta
- Kalori
- 602 kJ / 144 kcal
- Protein
- 4.3 g
- Karbonhidrat
- 19.88 g
- Yağ
- 5.26 g
- Lif
- 2.15 g
Alternatif tarifler
Crostata alla pancetta e porri
1hod.
Blinis ai ceci e pomodori
30 λεπτ.
Pane all'aglio e alle erbe aromatiche
3 Std. 30 Min
Pane di segale vallesano
10 godz.
Maluns grigionesi
Değerlendirme yok
Lasagne classiche
2u. 5min
Mezzelune alle mandorle (Corna di gazzella)
Değerlendirme yok
Arachidi speziate
45min
Pane per toast
3h
Pane ai semi di lino
1ωρ. 30 λεπτ.
Condimento all'arancia e curry
Değerlendirme yok
Panini allo yogurt con sesamo
1ωρ. 30 λεπτ.