Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta madre
- 75 g di farina integrale
- 75 g di acqua
- 15 g di lievito fresco
Impasto
- 250 g di vino rosso
- 50 g di acqua
- 150 g di farina integrale
- 350 g di farina bianca + q.b. per il piano di lavoro
- 10 g di lievito fresco
- 150 g di noci sgusciate
- 1 cucchiaino di sale
- farina, per il piano di lavoro
Cottura
- 200 g di acqua
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fetta
- Kalori
- 602 kJ / 144 kcal
- Protein
- 4.3 g
- Karbonhidrat
- 19.88 g
- Yağ
- 5.26 g
- Lif
- 2.15 g
Alternatif tarifler
Pane rustico ai semi
1h 30min
Torta tirolese d'autunno
1hod. 20min
Pane rustico
2hod.
Insalata di verdura e frutta a crudo
10 Min
Albumi montati a neve
5 Min
Panini Varoma
2h 15 min
Parmigiana di melanzane
2hod.
Birchermüesli
1 godz. 10 min
Pane ai semi di lino
1h 30min
Panini allo yogurt con sesamo
1h 30min
Crostata di mele
1 Std. 15 Min
Polenta ticinese
45 min