Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pavlove
- 150 g di zucchero
- 150 g di zucchero a velo
- 150 g di albumi
- 1000 g di acqua
- 1 cucchiaio di aceto
Mousse al caramello
- 250 g di zucchero
- 1030 g di acqua
- 1 cucchiaino di succo di limone, spremuto fresco
- 30 g di burro freddo, in un unico pezzo (60 x 40 mm)
- 430 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 cucchiaio di aceto
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 2047 kJ / 489.3 kcal
- Protein
- 3.2 g
- Karbonhidrat
- 70.3 g
- Yağ
- 23 g
- Doymuş Yağ
- 14.3 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 52.1 mg
Alternatif tarifler
Mini éclair ai lamponi
3 Std.
Lemon curd
20min
Lemon meringue pie
3 Std.
Crema diplomatica
30 min.
Éclair con crema pasticcera e caramello
1h 10 min.
Pavlova ai frutti di bosco
5 Std. 30 Min
Mini pavlove
2 Std. 30 Min
Torta bavarese al cioccolato bianco e frutti rossi
7u. 30min
Mousse al cioccolato bianco e lamponi, con glassa a specchio e pandoro (di LuCake)
2 godz. 20 min
Tiramisù allo zabaione
7 Std.
Pavlova
2h 45 min.
Salsa al caramello (TM6)
1h 30min