Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pavlove
- 150 g di zucchero
- 150 g di zucchero a velo
- 150 g di albumi
- 1000 g di acqua
- 1 cucchiaio di aceto
Mousse al caramello
- 250 g di zucchero
- 1030 g di acqua
- 1 cucchiaino di succo di limone, spremuto fresco
- 30 g di burro freddo, in un unico pezzo (60 x 40 mm)
- 430 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 cucchiaio di aceto
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 2047 kJ / 489.3 kcal
- Protein
- 3.2 g
- Karbonhidrat
- 70.3 g
- Yağ
- 23 g
- Doymuş Yağ
- 14.3 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 52.1 mg
Alternatif tarifler
Pavlova ai frutti di bosco
5 godz. 30 min
Pavlova
2h 45min
Éclair come un Paris-Brest
5h
Burro alla Maître d’Hotel
50min
Polvorones al limone
13 Std.
Tartellette al pistacchio, ricotta e mirtilli
2 godz. 30 min
Cheesecake in vasetto
4 Std.
Slitta di Natale di pan di zenzero
25 Std. 30 Min
Tartellette con curd ai lamponi
4 Std.
Mini pavlove
2 godz. 30 min
Fudge al cioccolato con pistacchi
2j 20 menit
Salsa al caramello (TM6)
1 Std. 30 Min