Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pavlove
- 150 g di zucchero
- 150 g di zucchero a velo
- 150 g di albumi
- 1000 g di acqua
- 1 cucchiaio di aceto
Mousse al caramello
- 250 g di zucchero
- 430 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1030 g di acqua
- 1 cucchiaino di succo di limone, spremuto fresco
- 30 g di burro freddo, in un unico pezzo (60 x 40 mm)
- 1 cucchiaio di aceto
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 2047 kJ / 489.3 kcal
- Protein
- 3.2 g
- Karbonhidrat
- 70.3 g
- Yağ
- 23 g
- Doymuş Yağ
- 14.3 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 52.1 mg
Alternatif tarifler
Mousse al cioccolato bianco e lamponi, con glassa a specchio e pandoro (di LuCake)
2 Std. 20 Min
Pere sottovuoto alla cannella
2 Std. 5 Min
Lemon curd
20min
Mini pavlove
2 Std. 30 Min
Cheesecake alla crema catalana
4 Std.
Crema chiboust
1 Std.
Lemon meringue pie
3 Std.
Panna cotta con salsa al caramello
6 Std. 20 Min
Bavarese al cioccolato bianco con coulis di fragole
5 Std. 30 Min
Coulis di fragole
20min
Caramello liquido
35 min
Salsa al caramello (TM6)
1 godz. 30 min