Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g de lomo de bacalao fresco sin piel ni espinas
- 4 pellizcos de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 70 g de zumo de limón
- 80 g de zumo de lima
- 20 g de cebolla roja
- 1 - 2 dientes de ajo
- 12 - 16 ramitas de cilantro fresco (solo las hojas)
-
1 - 2
pellizcos de chile seco desmenuzado
veya ½ - 1 cucharadita de tabasco - 3 cubitos de hielo
- 100 g de cebolla roja en cuartos
- 100 g de pimiento rojo en trozos
- 1 tomate en dados de 1,5 cm (aprox. 200 g)
- 1 aguacate en dados de 1,5 cm (aprox. 250 g)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 859 kJ / 205 kcal
- Protein
- 20.6 g
- Karbonhidrat
- 7 g
- Yağ
- 10.1 g
- Doymuş Yağ
- 2 g
- Lif
- 3.5 g
- Sodyum
- 474.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tartar thai de salmón
45 Min
Feijoada de pulpo (Portugal)
1óra 30p
Ceviche de dorada a los cítricos
1h 10min
Ceviche de salmón
10min
Tiradito de lubina nikkei
15min
Tiradito de lubina
15min
Ensalada de pulpo y aguacate con salsa criolla de cebolla roja
2 Std.
Ceviche de lubina y langostinos con maíz y batata
1 Std.
Ceviche de corvina
2 godz. 40 min
Tomate rosa a la plancha con pesto de eneldo
15min
Tataki de atún
30 Min
Pad thai de langostinos
30 Min