Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g de lomo de bacalao fresco sin piel ni espinas
- 4 pellizcos de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 70 g de zumo de limón
- 80 g de zumo de lima
- 20 g de cebolla roja
- 1 - 2 dientes de ajo
- 12 - 16 ramitas de cilantro fresco (solo las hojas)
-
1 - 2
pellizcos de chile seco desmenuzado
veya ½ - 1 cucharadita de tabasco - 3 cubitos de hielo
- 100 g de cebolla roja en cuartos
- 100 g de pimiento rojo en trozos
- 1 tomate en dados de 1,5 cm (aprox. 200 g)
- 1 aguacate en dados de 1,5 cm (aprox. 250 g)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 859 kJ / 205 kcal
- Protein
- 20.6 g
- Karbonhidrat
- 7 g
- Yağ
- 10.1 g
- Doymuş Yağ
- 2 g
- Lif
- 3.5 g
- Sodyum
- 474.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rape al curry verde
1 godz. 10 min
Ceviche de corvina
2h 40min
Ramen con salmón y brócoli - Japón
30 Min
Tartar thai de salmón
45 Min
Tiradito de lubina
15min
Bittertonic
10 min
Tartar de atún, pepino y mayonesa de wasabi
30 Min
Tiradito de lubina nikkei
15min
Ceviche de lubina y langostinos con maíz y batata
1 godz.
Ceviche de pulpo
10 min
Ceviche de salmón
10 min
Salmón marinado al jengibre con salsa de cítricos y wasabi
48 Std.