Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Dough
- 500 g high protein flour (bread flour), plus extra for dusting
- 2 ½ tsp salt
- 20 g milk powder
- 50 g caster sugar
- 2 tsp dried yeast powder
- 1 egg
- 25 g whipping cream
- 250 g water
- 50 g unsalted butter
Mochi and yam (taro root) filling
- 100 g glutinous rice flour
- 30 g cornflour (starch)
- 220 g fresh milk
- 75 g caster sugar
- 600 g water
- 250 g yam (taro roots), peeled and cut into pieces (2 cm)
- 50 g purple sweet potatoes, peeled and cut into pieces (2 cm)
- 50 g unsalted butter
-
20
g chicken floss
veya 20 g pork floss
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 2761 kJ / 660 kcal
- Protein
- 16 g
- Karbonhidrat
- 117 g
- Yağ
- 14 g
- Doymuş Yağ
- 7 g
- Lif
- 5 g
- Sodyum
- 563 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 min
Quick Steamed Buns (Mantao)
1h
Dou sha (red bean paste)
49h 10 min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Golden Pillow (Big Bun With Nyonya Curry Chicken Filling)
2 Std. 45 Min
Shallot Oil
25 min
Hokkaido Milk Loaf
4h 20min
Crispy Shallots and Shallot Oil
25 min
Homemade Pandan Kaya
55min
Homemade Fish Ball Soup
2h
Homemade Soy Milk
35 Min
Homemade chicken stock powder
1h 35 min