Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 15 g Öl
- 50 g Zwiebeln, in Spalten
- 300 g Rosenkohl, halbiert (siehe Tipp)
- 100 g Katenschinkenwürfel
- 900 g Wasser
- 1 - 1 ½ TL Salz, nach Geschmack
- ½ TL Pfeffer
- 1 geh. TL Bohnenkraut, getrocknet
- 1 Msp. Muskat
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 350 g Penne Rigate (z. B. von Barilla)
- 200 g Frischkäse
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2951 kJ / 705 kcal
- Protein
- 33 g
- Karbonhidrat
- 67 g
- Yağ
- 32 g
- Doymuş Yağ
- 16 g
- Lif
- 8 g
- Sodyum
- 1836 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rosenkohl mit Parmesansauce und Kartoffeln
1h
Wirsing-Pasta
35min
Rosenkohl mit Parmesansauce und Kartoffeln
1h
One-Pot-Pasta mit Grünkohl-Gorgonzola-Sauce
30min
Rosenkohl-Kartoffel-Gratin
1 godz. 30 min
Pasta mit Spitzkohl-Currysauce
30min
Pilz-Käse-Nudeln mit Spinat
35min
Rosenkohl-Schupfnudeln mit Schinken-Käse-Sauce
40min
Pasta Verde - Orecchiette mit cremiger Erbsen-Sauce
30min
Pasta mit Wirsing-Pilz-Sauce
40min
Kartoffel-Kohlrabi-Gemüse
25min
One-Pot-Pasta mit Spinat und Gorgonzola
30min