Rosenkohl mit Parmesansauce und Kartoffeln

Rosenkohl mit Parmesansauce und Kartoffeln

4.4 332 değerlendirme
Hazırlık 30 dk
Toplam 1sa
4 Portionen

Malzemeler

  • Parmesan in Stücken
    75 g
  • Wasser
    500 g
  • Salz
    1 ½ TL
  • Rosenkohl geputzt
    800 g
  • Kartoffeln festkochend, in mundgerechten Stücken
    750 g
  • Sahne
    100 g
  • Mehl
    30 g
  • Pfeffer
    1 Prise
  • Muskat
    2 Prisen

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 Portion

Sodyum 1206 mg
Protein 19 g
Kalori 1749 kJ / 418 kcal
Yağ 15 g
Lif 12 g
Doymuş Yağ 9 g
Karbonhidrat 58 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...