Risotto z parmezanem

Risotto z parmezanem

3.9 28 değerlendirme
Hazırlık 30 dk
Toplam 40 dk
8 porcji

Malzemeler

  • 1600 g wody
  • 2 łyżeczki koncentratu bulionu warzywnego, wykonanego w TM
    2 kostki bulionu warzywnego (na 0,5 l), pokruszone
  • 80 g sera parmezan pokrojonego na 3 cm kawałki
  • 60 g cebuli szalotki przekrojonej na pół
  • 40 g masła plus 2 łyżki
  • 20 g oliwy z oliwek
  • 640 g ryżu do risotto (np. Carnaroli, Arborio), o 14-15 min czasie gotowania
  • 120 g białego wina, wytrawnego
  • 1 - 2 łyżeczki soli

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 porcję

Sodyum 1006 mg
Protein 9 g
Kalori 1812 kJ / 433 kcal
Yağ 15 g
Lif 1.8 g
Doymuş Yağ 8 g
Karbonhidrat 63 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...