Fondue z serów pleśniowych z grissini i gruszkami

Fondue z serów pleśniowych z grissini i gruszkami

4.4 13 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 25 dk
6 porcji

Malzemeler

  • 2 ząbki czosnku
  • 200 g sera brie pokrojonego na kawałki
  • 100 g sera gorgonzola pokrojonego na kawałki
  • 150 g śmietany, 30% tłuszczu
  • 100 g białego wina, wytrawnego
  • 20 g skrobi kukurydzianej
  • ¼ - ½ łyżeczki pieprzu białego, mielonego
  • grissini do podania
  • gruszki pokrojone w słupki, do podania

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porcję

Sodyum 411.4 mg
Protein 11.4 g
Kalori 1188.8 kJ / 284.1 kcal
Yağ 23.4 g
Lif 0.3 g
Doymuş Yağ 14.7 g
Karbonhidrat 4.7 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...