Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 320 g di pasta secca corta
Pesto di rucola
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 50 g di rucola fresca, lavata
- 20 g di mandorle pelate
- 1 spicchio di aglio
- 70 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
- 200 g di pomodori a pezzi
Terminare la preparazione
- 200 g mozzarella di bufala, scolata e a tocchetti
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1172.8 kJ / 280.3 kcal
- Protein
- 17.1 g
- Karbonhidrat
- 63.9 g
- Yağ
- 25 g
- Doymuş Yağ
- 5 g
- Lif
- 4 g
- Sodyum
- 698 mg
Alternatif tarifler
Pasta fredda con pesto alle erbe aromatiche, tonno e pomodorini
30min
Farfalle con pesto di anacardi, olive e bresaola
30min
Maccheroncini estivi con melanzane, pomodorini e feta
35 min
Farfalle pesto e gamberi
20min
Trofie con verdure alle erbe
40min
Insalata di pasta alla mediterranea
30min
Pasta al pesto con mozzarella e pomodorini confit
30min
Conchiglie con pomodorini e stracciatella
40min
Mezze maniche con pomodorini e pesto di rucola
20min
Pasta fredda alla caprese
40min
Pasta feta e pomodorini
30min
Spaghetti alla vesuviana
25min