Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 320 g di pasta secca corta
Pesto di rucola
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 50 g di rucola fresca, lavata
- 20 g di mandorle pelate
- 1 spicchio di aglio
- 70 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
- 200 g di pomodori a pezzi
Terminare la preparazione
- 200 g mozzarella di bufala, scolata e a tocchetti
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1172.8 kJ / 280.3 kcal
- Protein
- 17.1 g
- Karbonhidrat
- 63.9 g
- Yağ
- 25 g
- Doymuş Yağ
- 5 g
- Lif
- 4 g
- Sodyum
- 698 mg
Alternatif tarifler
Farfalle ai sapori di Sicilia
45 dk
Conchiglie con pomodorini e stracciatella
40 dk
Pasta ricotta e pomodorini
30min
Spaghetti integrali, tonno, limone e rucola
25min
Pasta feta e pomodorini
30min
Mezze maniche con pomodorini e pesto di rucola
20min
Pasta fredda al profumo di zafferano e limone
40 dk
Maccheroncini estivi con melanzane, pomodorini e feta
35 Min
Trofie con verdure alle erbe
40 dk
Spaghetti alla vesuviana
25min
Pasta fredda alla caprese
40 dk
Insalata di pasta alla mediterranea
30min