Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g d'eau
- 300 g de haricots verts frais, coupés en morceaux (5 cm)
-
20
g d'huile végétale
veya 20 g d'huile d'olive
- Besin Değeri
- şuna göre 300 g
- Kalori
- 1213 kJ / 291 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 15 g
- Yağ
- 21 g
- Doymuş Yağ
- 2 g
- Lif
- 5.7 g
- Sodyum
- 6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cuisson du riz long blanc
35min
Rissoler 300 g d'oignons
20min
Rissoler lardons et champignons
20min
Rissoler un mélange de légumes pour une soupe ou un ragoût
25 dk
Petits pois vapeur (200-500 g)
20min
Haricots verts vapeur (200-300 g)
25 dk
Rissoler 300 g de champignons frais
25 dk
Pommes de terre et patates douces vapeur (200-600 g)
30 dk
Faire sauter 200 g de poivrons
20min
Rissoler des oignons
20min
Faire sauter 400 g de poivrons
25 dk
Rissoler 200 g de courgettes
20min