Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 - 3 gousses d'ail, coupées en deux
-
20
g d'huile végétale
veya 20 g d'huile d'olive -
200
g d'oignons jaunes, coupés en quartiers (voir "Conseil(s)")
veya 200 g d'oignons rouges, coupés en quartiers (voir "Conseil(s)")
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1031 kJ / 246 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 20 g
- Doymuş Yağ
- 3 g
- Lif
- 3.8 g
- Sodyum
- 20 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rissoler 300 g de champignons frais
25 Min
Rissoler 300 g d'oignons
20 Min
Rissoler 350 g d'échalotes
25 Min
Rissoler des oignons
20 Min
Dorer légèrement 200-300 g d'oignons
20 Min
Rissoler des échalotes
20 Min
Rissoler lardons et champignons
20 Min
Rissoler 200 g de poireaux
20 Min
Caraméliser 200 g d'oignons
40 min
Dorer 200 g d'oignons
25 Min
Rissoler un mélange de légumes pour une soupe ou un ragoût
25 Min
Dorer légèrement ail et oignons
20 Min