Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Crema inglese
- 300 g di latte intero
- 4 tuorli
- 50 g di zucchero
- 1 stecca di vaniglia, i semini
Pere al vino
- 750 g di vino rosso
-
100
g di vino Porto
veya 100 g di acqua - 250 g di acqua
- 350 g di zucchero
- 2 stecche di cannella
- 2 bacche di anice stellato
- 2 pezzi di scorza di arancia (1x3 cm circa)
- 4 pere Kaiser o coscia (circa 180 g l'una), sbucciate
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2859.8 kJ / 683.5 kcal
- Protein
- 3.4 g
- Karbonhidrat
- 134.1 g
- Yağ
- 2 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 5.2 g
- Sodyum
- 40.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salsa bernese
20min
Pere al vino rosso
3h 20min
Pere al vino rosso a Cottura Lenta
5 Std.
Confettura di pere e fiori di lavanda
1 Std. 20 Min
Braciole di maiale sottovuoto in salsa di cioccolato e pere caramellate
2 Std. 55 Min
Tiramisù allo zabaione
7 Std.
Petto d'anatra all'arancia sottovuoto con crema zabaione
2 Std. 5 Min
Zabaione caldo al passito
15min
Baccalà mantecato e rapa rossa di Antonia Klugmann
1 Std. 30 Min
Composta di cipolle rosse
2h
Salsa tonnata
20min
Zabaione (TM6)
15min