Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Crema inglese
- 300 g di latte intero
- 4 tuorli
- 50 g di zucchero
- 1 stecca di vaniglia, i semini
Pere al vino
- 750 g di vino rosso
-
100
g di vino Porto
veya 100 g di acqua - 250 g di acqua
- 350 g di zucchero
- 2 stecche di cannella
- 2 bacche di anice stellato
- 2 pezzi di scorza di arancia (1x3 cm circa)
- 4 pere Kaiser o coscia (circa 180 g l'una), sbucciate
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2859.8 kJ / 683.5 kcal
- Protein
- 3.4 g
- Karbonhidrat
- 134.1 g
- Yağ
- 2 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 5.2 g
- Sodyum
- 40.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spalla di maiale sottovuoto
12 Std. 25 Min
Pizza Gourmet nera con porri, stracchino e gamberetti
3 Std. 20 Min
Tarte tatin
2hod. 30min
Barbabietole sottovuoto
3 Std. 30 Min
Zabaione allo spumante
15 Min
Pere al vino rosso
3 Std. 20 Min
Crème brûlée
1 Std. 10 Min
Polpo sottovuoto con olive taggiasche
3 Std. 20 Min
Pere al vino rosso a Cottura Lenta
5 Std.
Insalata di polpo a Cottura Lenta
5 Std. 30 Min
Brandacujun
45min
Vitello tonnato sottovuoto
5 Std.