Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Crema inglese
- 300 g di latte intero
- 4 tuorli
- 50 g di zucchero
- 1 stecca di vaniglia, i semini
Pere al vino
- 750 g di vino rosso
-
100
g di vino Porto
veya 100 g di acqua - 250 g di acqua
- 350 g di zucchero
- 2 stecche di cannella
- 2 bacche di anice stellato
- 2 pezzi di scorza di arancia (1x3 cm circa)
- 4 pere Kaiser o coscia (circa 180 g l'una), sbucciate
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2859.8 kJ / 683.5 kcal
- Protein
- 3.4 g
- Karbonhidrat
- 134.1 g
- Yağ
- 2 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 5.2 g
- Sodyum
- 40.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Macedonia calda di mele con zabaione alla cannella
30min
Tarte tatin di cipolle di Tropea
1 Std. 30 Min
Salsa bernese
20min
Pere al vino rosso
3h 20min
Calamari Sottovuoto
50min
Mousse di scampi e sogliole
35min
Zabaione al liquore d'arancia
15min
Pere al vino rosso
3h 20min
Mousse salmone e aneto
10min
Crema pasticcera liquida
15min
Tarte tatin
2 Std. 30 Min
Pere al vino rosso a Cottura Lenta
5 Std.