Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 140 g di burro a pezzi
- 260 g di farina tipo 00
- 1 tuorlo
- 120 g di zucchero di canna
- 1 pizzico di cannella in polvere
- 4 pesche nettarine sode, tagliate e metà, denocciolate e con la buccia (400 g circa)
- 500 g di vino dolce tipo Passito
- 1000 g di acqua
- 20 g di bacche di goji
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2124.6 kJ / 507.8 kcal
- Protein
- 8.5 g
- Karbonhidrat
- 62.2 g
- Yağ
- 20.3 g
- Doymuş Yağ
- 12.3 g
- Lif
- 1.2 g
- Sodyum
- 13.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cottura del bulgur a grana media
35 min
Crema ai frutti rossi (TM6)
20 min
Lemon curd
20 min
Salsa bernese
20 min
Tiramisù piccante
6 godz.
Scones zucchine e albicocche
30min
Confettura di scalogno
2h
Shortbread salati
1h
Cottura del riso jasmine
35 min
Coulis di fragole
20 min
Caramello liquido
35 min
Salsa al caramello (TM6)
1 godz. 30 min