Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g di farina manitoba
- 400 g di acqua
- 50 g di farina di segale
- 50 g di farina integrale
- 4 g di sale
- 50 g di semi misti
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 7 g di lievito di birra fresco
- 5 g di zucchero
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 202.7 kJ / 48.4 kcal
- Protein
- 1.4 g
- Karbonhidrat
- 5.2 g
- Yağ
- 3 g
- Doymuş Yağ
- 0.3 g
- Lif
- 0.6 g
- Sodyum
- 0.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pane di kamut e farro
4 Std.
Pagnotta di farro e semi di zucca
3h 40min
Pani alla segale
2 Std. 40 Min
Pane di segale
3 Std. 20 Min
Filone di segale
4 Std.
Pane integrale al vapore
2 Std.
Pane integrale in cassetta
4 Std.
Pane ai cereali con i semi
3h 10min
Pane integrale al vapore
2 Std.
Pane di avena con semi di zucca
3 Std. 50 Min
Pane integrale ai semi vari
4 Std. 10 Min
Mezzaluna di pane al farro
3 Std.