Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Saffron Aioli
- 15 oz vegetable oil
- 1 garlic clove
- 1 oz white vinegar
- 1 tsp salt
- 2 pinches saffron
- 2 large eggs, pasteurized
Hurricane Po'Boy
- 4 oz unsalted butter, diced
- 1 tbsp Creole seasoning (see Tip)
- 24 jumbo shrimp, raw, peeled and deveined
- 2 baguettes
- 2 tomatoes, thinly sliced rounds
- ½ iceberg lettuce head, thinly sliced
-
3
hot and spicy pickles, thinly sliced rounds
veya 3 Cajun pickles, thinly sliced rounds - potato chips, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 4640 kJ / 1109 kcal
- Protein
- 28 g
- Karbonhidrat
- 50 g
- Yağ
- 91 g
- Doymuş Yağ
- 22 g
- Lif
- 4 g
- Sodyum
- 1660 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cantina Salsa
5 Min
Chimichurri Steak Pita Sandwich
40min
Parmesan Stock Cubes
35 min
Carolina BBQ Chicken with Skillet Cornbread
3h 25min
Shrimp Tacos with Denver Salsa
25 min
Chorizo Burger with Jalapeno Aioli
30 min
Slow Cooked Pork in Salsa Verde
5 Std. 45 Min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13 godz. 20 min
Shrimp Creole with Carolina Rice
50min
Chicken Enchiladas
40min
Pico De Gallo
15min
Chicken Fajita Soup
50min