Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte
- 130 g d'eau
- 1 c. à café de levure boulangère sèche
- 250 g de farine de blé
- 1 c. à café de sel
La farce
- 250 g de viande de bœuf, en cubes
- le jus d'1/2 citron jaune, et quelques quartiers pour la finition
- 2 c. à soupe de yaourt nature
- du sel
- du poivre moulu
-
1
c. à soupe de zaatar
veya 1 c. à soupe de thym frais - yaourt à la grecque, pour la finition
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 402 kJ / 96 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 3 g
Alternatif tarifler
Raviolis poulet-crevette, bouillon à la citronnelle
1 Std.
Brochettes de kefta
55min
Keftas sauce yaourt et menthe, taboulé libanais
1 Std.
Pain libanais épicé
3 Std. 30 Min
Manaïches au zaatar
2 Std.
Poulet mesfioui
1h 20 min
Cornes de gazelle à la rose
45 Min
Raviolis aux crevettes (Xia jiao)
1u. 15min
Shish barak, ravioli libanais
1 Std. 30 Min
Kebbeh (Boulettes de boulgour et bœuf haché aux épices)
1h 50 min
Simit - Bagel turc au sésame
2h 10 min
Petits pains roulés au zaatar
4 godz. 30 min