Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte
- 130 g d'eau
- 1 c. à café de levure boulangère sèche
- 250 g de farine de blé
- 1 c. à café de sel
La farce
- 250 g de viande de bœuf, en cubes
- le jus d'1/2 citron jaune, et quelques quartiers pour la finition
- 2 c. à soupe de yaourt nature
- du sel
- du poivre moulu
-
1
c. à soupe de zaatar
veya 1 c. à soupe de thym frais - yaourt à la grecque, pour la finition
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 402 kJ / 96 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 3 g
Alternatif tarifler
Pain libanais épicé
3h 30min
Pizza lahmacun à la turque
1 Std.
Sambousseks à la viande
1u. 20min
Fatayer au fromage et menthe
2h
Poulet mariné et pain pita
2h 50min
Pains au zaatar
1h 55min
Shish barak, ravioli libanais
1ωρ. 30 λεπτ.
Falafels
24 Std.
Fatayers aux épinards
1 Std. 40 Min
Kebbeh (Boulettes de boulgour et bœuf haché aux épices)
1h 50min
Manaïches au zaatar
2h
Brochettes de kefta
55min