Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte
- 1 sachet de levure boulangère sèche
- 1 c. à soupe de miel
- 250 g d'eau
- 420 g de farine de blé
- 1 c. à café de sel
- 30 g d'huile d'olive, et un peu pour le saladier
La garniture
- 20 g de zaatar
- 30 g d'huile d'olive, et un peu pour badigeonner
- 1 pincée de fleur de sel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 945 kJ / 226 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 35 g
- Yağ
- 7 g
Alternatif tarifler
Pain lagana grec
3h 15min
Epigrammes d'agneau tandoori, polenta au cumin
4h 40min
Cassata (gâteau sicilien)
5h
Man'ouché libanais au bœuf et au zaatar
1ωρ. 45 λεπτ.
Pain tressé aux olives
5h
Pain rapide aux trois graines façonnage marguerite
1h 25 min
Pain pide (pain turc)
2h
Beurre beldi au zaatar
10 λεπτ.
Pains turcs
2h 15min
Zaalouk marocain (dip aux épices)
40min
Kringle (Estonie)
2 Std. 40 Min
Biscuits croquants à la purée de sésame
30 min