Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g d'huile d'olive
- 700 g de viande d'agneau, dégraissée et détaillée en cubes
- 20 g de gingembre frais, en morceaux
- 1 gousse d'ail
- 150 g d'oignon, coupé en deux
- 500 d'eau
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 dose de safran
- 600 g de coings, coupés en quartiers
- 30 g de miel
- 5 brins de coriandre fraîche, ciselés
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2076.8 kJ / 497.5 kcal
- Protein
- 36.3 g
- Karbonhidrat
- 30 g
- Yağ
- 25.5 g
- Doymuş Yağ
- 7 g
- Lif
- 3.8 g
- Sodyum
- 598 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sardines à la marocaine
25min
Tajine de veau aux coings
1 Std. 10 Min
Zaalouk d’aubergine
45 Min
Tajine de dorade à la chermoula
40 Min
Zaalouk marocain (dip aux épices)
40 Min
Tajine d'agneau sucré (m'rozia)
3h 15 min
Loubia (haricots blancs à la tomate)
1 Std. 25 Min
Harira (soupe marocaine au poulet)
55 min
Harira
7h
Tajine de veau au citron, navets nouveaux et pruneaux
1h 35 min
Soupe harira
40 Min
Lentilles à la marocaine
50 Min