Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 700 g d'eau
- 1 branche de thym frais
- 2 feuilles de laurier frais
- 1 bouquet de persil plat frais
- 600 g de sauté de veau, coupé en morceaux
- 300 g de carottes, coupées en rondelles
- 200 g de blancs de poireau, coupés en rondelles
- 300 g de champignons de Paris frais, brossés et coupés en quatre ou six
- 20 g de beurre
- 15 g de farine de blé
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- ¼ c. à café de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1293 kJ / 310 kcal
- Protein
- 26 g
- Karbonhidrat
- 15 g
- Yağ
- 16 g
- Lif
- 7 g
Alternatif tarifler
Goulasch
50 Min
Blanquette de veau
1 Std. 15 Min
Filet mignon de porc à la moutarde et aux pommes de terre
30 Min
Bœuf bourguignon
2 Std. 30 Min
Blanquette de veau
1 Std.
Sauté de veau Marengo
1 Std. 15 Min
Pot-au-feu
1 Std. 40 Min
Bœuf bourguignon
1 Std. 25 Min
Poulet aux légumes, sauce à la crème
50 Min
Sauté de veau Marengo
55min
Poulet basquaise
50 Min
Lapin aux pruneaux
1 Std.