Verdinas con gambones en cocción lenta

Verdinas con gambones en cocción lenta

4.2 77 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 16sa 30 dk
4 raciones

Malzemeler

  • 250 g de alubias verdinas secas
  • 12 gambones crudos enteros
  • 80 g de aceite de oliva
  • 250 g de vino blanco
    250 g de brandy
  • 650 g de agua
  • 2 - 3 dientes de ajo
  • 4 - 5 ramitas perejil fresco (hojas y parte del tallo)
  • 150 g de cebolla en cuartos
  • 1 pastilla de caldo de pescado
  • 1 cucharada de harina de trigo
  • 1 - 2 pimientas de Cayena secas enteras
  • ½ - 1 cucharadita de sal

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 ración

Sodyum 688.6 mg
Protein 20.1 g
Kalori 1662 kJ / 397 kcal
Yağ 21.4 g
Lif 13.1 g
Doymuş Yağ 3.2 g
Karbonhidrat 31.2 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...