Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g de faisselle
- 3 échalotes, coupées en morceaux
- 1 - 2 gousses d'ail
- 1 botte de ciboulette fraîche, coupée en tronçons
- 100 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- du sel
- du poivre moulu
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 98.8 kJ / 23.6 kcal
- Protein
- 0.9 g
- Karbonhidrat
- 1.2 g
- Yağ
- 1.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bredele à la cannelle
1ωρ.
Kougelhopf (Bruno Dinel)
2sa 45 dk
Bredele à la noisette
1ωρ.
Bretzels, petits pains salés ou bagels
1h 55min
Kaeskueche (tarte au fromage blanc)
55 Min
Spätzles aux girolles
50 λεπτ.
Bredele
12h 45min
Pâté lorrain
15h 30min
Soupe au lait ribot
40 Min
Saucisse au ketchup et curry (Currywurst)
20 Min
Spaetzles à l'alsacienne
40 Min
Fleischschnacka (pâte à nouille garnie de viande)
1ωρ. 10 λεπτ.