Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g su
-
100
g taze fasulye, kılçıksız, parçalara
bölünmüş (2 cm) - 115 g muz, dilimlenmiş (1 cm)
-
150
g yaban mersini, taze veya mor
erik, çilek gibi yumuşak bir meyve) - ¼ tk limon suyu ( 8-9. aydan itibaren)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 780 kJ / 187 kcal
- Protein
- 3.16 g
- Karbonhidrat
- 42.09 g
- Yağ
- 0.6 g
- Lif
- 7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Patates, Havuç ve Sakız Kabağı Püresi
35 min
Tahıllı Meyve Lapası
10min
Patates, Bezelye, Sakız Kabağı ve Dana Eti Püresi
30 min
Yeşil Fasulye, Bal Kabağı ve Pırasa Püresi
45 min
Küpler Halinde Sakız Kabağı Püresi
35 min
Armut ve Elmalı Kayısı Lapası
20 min
Pırasa, Sakız Kabağı ve Tatlı Patates Püresi
35 min
Mango Soslu Ballı Misket Limonlu Tavuk
1h 15min
Tahıllı Elma Lapası
10min
Sebzeli Etli Püre
35 min
Havuçlu Meyve Lapası
25 min
Muz, Armut ve Elma Lapası
10min