Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g su
-
100
g taze fasulye, kılçıksız, parçalara
bölünmüş (2 cm) - 115 g muz, dilimlenmiş (1 cm)
-
150
g yaban mersini, taze veya mor
erik, çilek gibi yumuşak bir meyve) - ¼ tk limon suyu ( 8-9. aydan itibaren)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 780 kJ / 187 kcal
- Protein
- 3.16 g
- Karbonhidrat
- 42.09 g
- Yağ
- 0.6 g
- Lif
- 7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tahıllı Meyve Lapası
10min
Pırasa, Sakız Kabağı ve Tatlı Patates Püresi
35min
Yulaflı Meyve Püresi
20 min
Patates, Yeşil Fasulye, Havuç ve Tavuk Püresi
30min
Patates, Bezelye, Sakız Kabağı ve Dana Eti Püresi
30min
Muz, Armut ve Elma Lapası
10min
Yulaflı Hurmalı Muhallebi
10min
Önceden Pişirilmiş Pirinç Unu
40 menit
Küpler Halinde Sakız Kabağı Püresi
35min
İrmik, Elma ve Süt Lapası
10min
Havuçlu Meyve Lapası
Değerlendirme yok
Patates, Havuç ve Sakız Kabağı Püresi
35min