Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - 750 g Kartoffeln, vorwiegend festkochend, in Stücken
- 1 Pck. Sauerkraut (ca. 500 g)
- 1 Apfel, in Würfeln (1 cm)
- 20 g Butter, in Flöckchen
- 1 Zwiebel, halbiert
- 400 g Blutwurst (aus der Dose oder im Ring), in Stücken
- 200 g Leberwurst, fest, in Stücken
- 1 TL Majoran, getrocknet
- 1 TL Bohnenkraut, getrocknet
- Pfeffer zum Abschmecken
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 32745 kJ / 782 kcal
- Protein
- 32 g
- Karbonhidrat
- 37 g
- Yağ
- 55 g
- Lif
- 7.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
DDR - Soljanka
1 godz.
Würzfleisch (Ragout fin)
1 godz.
Soja-Hafer-Milch mit Hefeklößen zum Frühstück (燕麦豆浆加馒头)
5h 20min
Thüringer Klöße mit Rahmchampignons (Thüringen)
2hod.
Buletten mit Pilzrahm
1 godz.
Sächsische Quarkkeulchen
3hod.
Soljanka
45 min
Senfeier mit Kartoffeln
1 godz.
Schmorgurken mit Hack nach Omas Art
45 min
Leber Berliner Art (Berlin)
50 min
Senfeier
1 Std. 5 Min
Schmorgurken
30 min