Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - 750 g Kartoffeln, vorwiegend festkochend, in Stücken
- 1 Pck. Sauerkraut (ca. 500 g)
- 1 Apfel, in Würfeln (1 cm)
- 20 g Butter, in Flöckchen
- 1 Zwiebel, halbiert
- 400 g Blutwurst (aus der Dose oder im Ring), in Stücken
- 200 g Leberwurst, fest, in Stücken
- 1 TL Majoran, getrocknet
- 1 TL Bohnenkraut, getrocknet
- Pfeffer zum Abschmecken
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 32745 kJ / 782 kcal
- Protein
- 32 g
- Karbonhidrat
- 37 g
- Yağ
- 55 g
- Lif
- 7.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Senfeier mit Kartoffeln
1 Std.
Königsberger Eintopf
45 Min
Königsberger Klopse mit Kartoffeln
45 Min
Eierschecke
6 Std. 30 Min
Senfeier
1h 5min
DDR - Soljanka
1 Std.
Bärlauch-Buletten
30 Min
Sächsische Quarkkeulchen
3 Std.
Schmorgurken
30 Min
Soljanka
45 Min
Slow Cooking Szegediner Gulasch
3hod. 40min
Würzfleisch (Ragout fin)
1 Std.