Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g Butter, in Stücken
- 300 g Porree, nur der weiße Teil, in feinen Ringen (2 mm)
- 1000 g Wasser
- 300 - 350 g Rindergeschnetzeltes (ca. 1 x 3 cm)
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
veya 2 Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l) - 150 g Kartoffeln, festkochend, in Würfeln (2 cm)
- ½ TL Salz
- 80 g Sahne
- 150 g Edelpilzkäse, in Stücken (z. B. Castello Blue)
- Petersilie, gehackt, zum Garnieren
- Pfeffer zum Garnieren
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2366 kJ / 565 kcal
- Protein
- 27 g
- Karbonhidrat
- 19 g
- Yağ
- 43 g
- Doymuş Yağ
- 24 g
- Lif
- 2.3 g
- Sodyum
- 634 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gyros-Paprika-Suppe
30 Min
Kalte Rote-Bete-Suppe mit Forelle
40 min
Porree-Hackfleisch-Suppe
30 Min
Senfgurken-Suppe mit Fleischbällchen
1 godz.
Griechische Rindfleischsuppe (Kreatosoupa)
1 Std. 30 Min
Zoodle-Suppe
40 min
Makkaroni-Hackfleisch-Suppe
50 Min
Asiatische Hühnersuppe
1 godz.
Blumenkohl-Hähnchen-Suppe
40 min
Überbackene Rindfleisch-Fajita
45 Min
Sauerkrautsuppe mit Knoblauchsahne
40 min
Lauch-Käse-Suppe mit Hackfleischbällchen
35min