Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g Butter, in Stücken
- 300 g Porree, nur der weiße Teil, in feinen Ringen (2 mm)
- 1000 g Wasser
- 300 - 350 g Rindergeschnetzeltes (ca. 1 x 3 cm)
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
veya 2 Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l) - 150 g Kartoffeln, festkochend, in Würfeln (2 cm)
- ½ TL Salz
- 80 g Sahne
- 150 g Edelpilzkäse, in Stücken (z. B. Castello Blue)
- Petersilie, gehackt, zum Garnieren
- Pfeffer zum Garnieren
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2366 kJ / 565 kcal
- Protein
- 27 g
- Karbonhidrat
- 19 g
- Yağ
- 43 g
- Doymuş Yağ
- 24 g
- Lif
- 2.3 g
- Sodyum
- 634 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Überbackene Rindfleisch-Fajita
45 min
Kräuter-Knoblauch-Cremesuppe mit Schnecken
45 min
Blumenkohl-Hähnchen-Suppe
40 min
Geflügel-Ragout von der Keule
1 godz.
Porree-Hackfleisch-Suppe
30 min
Rindfleisch Stroganoff mit Kartoffeln
1hod. 20min
Spaghetti alla carbonara
30 min
Proteinchips aus Harzer-Käse mit Chili-Dip
1 godz.
Spaghetti aglio e olio mit Tintenfischringen
1 godz.
Pikantes Mole-Hähnchen
55min
Lauch-Käse-Suppe mit Hackfleischbällchen
35min
Kartoffel-Hackfleisch-Auflauf mit Röstzwiebelkruste
1 godz. 10 min