Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Königsberger Klößchen
- 1 Zwiebel, halbiert
- 3 Stängel Petersilie
- 40 g Paniermehl
- 1 Ei
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 300 g Hackfleisch, gemischt
Eintopf und Fertigstellung
- 1000 g Wasser
- 20 g Zitronensaft
- 2 Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l)
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 400 g Kartoffeln, festkochend, in Würfeln (ca. 1,5 cm)
- 40 g Speisestärke
- 60 g Kapern
- 200 g Sahne
- 2 Stängel Petersilie, abgezupft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2104 kJ / 502 kcal
- Protein
- 21 g
- Karbonhidrat
- 35 g
- Yağ
- 30 g
- Lif
- 3.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tote Oma
50 min
Frikassee aus Hähnchenkeulen mit Reis
2 godz.
Schmorgurken
30min
Königsberger Klopse mit Kartoffeln
45 min
Hühnertopf à la Frikassee
1u. 15min
Senfeier mit Kartoffeln
1u.
Würzfleisch (Ragout fin)
1u.
Leipziger-Allerlei-Frikassee mit Huhn
45 min
Hühnerfrikassee mit Leipziger Allerlei
45 min
Senfeier
1h 5min
Hühner-Nudel-Suppe mit Käseklößchen
1 godz. 10 min
DDR - Soljanka
1u.