Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Königsberger Klößchen
- 1 Zwiebel, halbiert
- 3 Stängel Petersilie
- 40 g Paniermehl
- 1 Ei
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 300 g Hackfleisch, gemischt
Eintopf und Fertigstellung
- 1000 g Wasser
- 20 g Zitronensaft
- 2 Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l)
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 400 g Kartoffeln, festkochend, in Würfeln (ca. 1,5 cm)
- 40 g Speisestärke
- 60 g Kapern
- 200 g Sahne
- 2 Stängel Petersilie, abgezupft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2104 kJ / 502 kcal
- Protein
- 21 g
- Karbonhidrat
- 35 g
- Yağ
- 30 g
- Lif
- 3.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Hühner-Nudel-Suppe mit Käseklößchen
1h 10min
Hühnerfrikassee mit Leipziger Allerlei
45min
Senfeier mit Kartoffeln
1h
Königsberger Klopse mit Kartoffeln
45min
Senfeier
1 godz. 5 min
Blumenkohl-Kartoffel-Eintopf mit Cabanossi
40min
DDR - Soljanka
1h
Frikassee aus Hähnchenkeulen mit Reis
2u.
Hühnertopf à la Frikassee
1h 15min
Schmorgurken
30min
Lauch-Käse-Suppe mit Hackfleischbällchen
35 Min
Würzfleisch (Ragout fin)
1h