Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Schalotte, halbiert
- 200 g Hackfleisch, gemischt
- 1 geh. EL Paniermehl
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- ¼ TL Majoran
- ¼ TL Paprika edelsüß
- 800 g Wasser
-
2 ½
TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
veya 2 Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l) - 150 g Möhren, in Scheiben, halbiert
-
100
g Knollensellerie, in Würfeln (1 cm)
veya 100 g Petersilienwurzel, in Würfeln (1 cm) - 50 g Porree, in Ringen (5 mm)
- 3 Stängel Petersilie, abgezupft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1417 kJ / 338 kcal
- Protein
- 26 g
- Karbonhidrat
- 8 g
- Yağ
- 18 g
- Lif
- 8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Hackbällchen-Suppe
45 min
Gemüseeintopf mit Kartoffeln und Würstchen
50 min
Königsberger Spargel-Ragout
1u.
Gemüse-Filet-Topf
40min
Paprika-Kohl-Suppe mit Putenbruststreifen
40min
Hühnertopf à la Frikassee
1u. 15min
Königsberger Eintopf
45 min
Linseneintopf mit Kasseler und Ananas
1u.
Gulaschsuppe deluxe
2 godz.
Die Familiensuppe
30min
Hühner-Nudel-Suppe mit Käseklößchen
1 godz. 10 min
Hühner-Nudel-Eintopf
2 godz.