Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Schalotte, halbiert
- 200 g Hackfleisch, gemischt
- 1 geh. EL Paniermehl
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- ¼ TL Majoran
- ¼ TL Paprika edelsüß
- 800 g Wasser
-
2 ½
TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
veya 2 Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l) - 150 g Möhren, in Scheiben, halbiert
-
100
g Knollensellerie, in Würfeln (1 cm)
veya 100 g Petersilienwurzel, in Würfeln (1 cm) - 50 g Porree, in Ringen (5 mm)
- 3 Stängel Petersilie, abgezupft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1417 kJ / 338 kcal
- Protein
- 26 g
- Karbonhidrat
- 8 g
- Yağ
- 18 g
- Lif
- 8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Linseneintopf mit Kasseler und Ananas
1 godz.
Hühner-Nudel-Suppe mit Käseklößchen
1 godz. 10 min
Hackbällchen-Suppe
45 min
Gemüseeintopf mit Kartoffeln und Würstchen
50 min
Hühner-Kraft-Suppe
2 godz. 10 min
Kasseler-Gemüse-Eintopf
40 min
Königsberger Eintopf
45 min
Hähnchen-Minestrone
1h 20min
Hühnerfrikassee aus Hähnchenkeulen
2 Std.
Gulaschsuppe deluxe
2 Std.
Hühner-Nudel-Eintopf
2 Std.
Gemüse-Filet-Topf
40 min