Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Olivenöl
- 300 g Hackfleisch, gemischt
- 2 EL Paniermehl
- 1 Ei
- 1 ½ TL Salz
- 1 ¼ TL Pfeffer
- 20 g Tomatenmark
- 1 TL Senf
- 1000 g Wasser
- 350 g Porree, in Ringen (1 cm)
- 1 - 2 Prisen Muskat
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - 2 EL Speisestärke
- 80 g Sahne (ca. 5 EL)
- 120 g Sahne
- 200 g Schmelzkäse
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2223 kJ / 531 kcal
- Protein
- 27 g
- Karbonhidrat
- 40 g
- Yağ
- 14 g
- Lif
- 2.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Porree-Hackfleisch-Suppe
30min
Tote Oma
50min
Toad in the Hole (Kröte im Loch)
1 Std.
Glubschaugen
1 Std.
Rindfleischsuppe
40 Min
Grünkohl mit Eiern und Senfsauce
1 Std.
Low Meat Käse-Porree-Suppe
40 Min
Sauerkrautsuppe mit Knoblauchsahne
40 Min
Königsberger Eintopf
45min
Käse-Porree-Suppe
30min
Würzfleisch (Ragout fin)
1 Std.
DDR - Soljanka
1 Std.