Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 50 g Butter, in Stücken
- 700 g Kasseler, in Würfeln (2 cm)
- 500 g Sauerkraut, abgetropft, grob zerkleinert
- 250 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - 20 g Mehl
-
60
g Paprikamark
veya 60 g Tomatenmark - 200 g Sahne
- 25 g Cognac
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 TL Zucker
- 20 g körniger Senf
- 5 Stängel Thymian, abgezupft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1504 kJ / 360 kcal
- Protein
- 25 g
- Karbonhidrat
- 9 g
- Yağ
- 23 g
- Lif
- 2.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rosenkohleintopf mit Kasseler
50 Min
Weißkohl-Hackfleisch-Auflauf
1 Std. 20 Min
Kasseler Gulasch
40min
Rosenkohl-Gulasch mit Kasseler und Spätzle
50 Min
Erbsensuppe mit Würstchen
1 godz. 45 min
Königsberger Klopse mit Kartoffeln
45min
Sauerkraut-Tomaten-Eintopf
45min
Möhreneintopf mit Bratwurstbällchen
1 Std. 10 Min
Kasseler-Gemüse-Eintopf
40min
Filet-Sauerkraut-Topf
50 Min
Szegediner Hackbraten
1 Std. 20 Min
Leberkäse-Sauerkraut mit Dijon-Senf-Püree
40min