Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g di succo di limone, spremuto fresco
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe di Cayenna
- 300 g di cavolo rosso a listarelle
- 200 g di bulbo di finocchio a fettine
- 150 g di mela a fettine sottile
- gherigli di noci
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 808.5 kJ / 193.3 kcal
- Protein
- 1.8 g
- Karbonhidrat
- 15.2 g
- Yağ
- 15.3 g
- Doymuş Yağ
- 2.1 g
- Lif
- 4 g
- Sodyum
- 47 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Puntarelle alla romana
15min
Cavolo rosso con semi di finocchio
40 min
Taccole speziate all'asiatica
30 Min
Insalata di cavolo rosso, pere e coriandolo
20 min
Bulgur alle verdure e menta
35 Min
Riso nero vegetariano
35 Min
Condimento avocado e basilico
20 min
Insalata di fave e pecorino
25 Min
Insalata di salmone con dressing al mango
45 Min
Insalata finocchi e sedano con lime e pepe rosa
10 min
Insalata di barbabietole e lenticchie
30 Min
Crumble alle prugne
1 godz.