Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 230 g d'huile d'olive
- 3 gousses d'ail
- 2 jaunes d'œufs
- 20 g de jus de citron fraîchement pressé
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Besin Değeri
- şuna göre 1 La recette complète
- Kalori
- 11475 kJ / 2790 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 306 g
- Doymuş Yağ
- 45 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 789 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rouille
10 min
Tapenade
10 min
Ormeaux à la persillade verte
30 Min
Anchoïade
15 min
Oreillettes
3 godz. 40 min
Sauce armoricaine
1 Std.
Sauce rouille
10 min
La daube niçoise cuisson lente
13h 20min
Daube de l'Aubrac
17h 30min
Tapenade de Marseille
15 min
Aïoli traditionnel
10 min
Tapenades variées
10 min