Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille), et un récipient d'eau froide
- 500 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 60 g de sucre en poudre
- 1 gousse de vanille, fendue et grattée
- 300 g de mangue, en morceaux
- 30 g de cassonade
- le jus d'1/2 citron jaune
-
le zeste d'un combava, non traité
veya le zeste d'un citron vert, non traité
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2330 kJ / 557 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 44 g
- Yağ
- 38 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pannacotta
5h 50 min
Pannacotta au coulis de mangue
4 godz. 15 min
Mousse coco aux fruits de la Passion
2h 40min
Riz au lait crémeux
1 godz. 15 min
Sundae au coulis de fruits rouges
13 Std.
Pannacotta au lemon curd
1 godz. 45 min
Pannacotta à l’orange
4h 25min
Pavlova aux fruits rouges
4 godz.
Pannacotta à la mangue, coulis de framboises
2j 30 menit
Pannacotta aux myrtilles
4 Std. 30 Min
Riz au lait au coulis de framboises
50min
Pannacotta aux fruits rouges
3h 25 min